Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük’te Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi 49 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

        Türkiye’de asfiksiye (boğulma, nefessiz kalma) bağlı ölümlerin ve sekellerin önlenmesi amacıyla Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimleri yürütülmektedir. Program kapsamında yurt çapında doğum salonunda çalışan ve yenidoğana yönelik girişimde bulunan tüm sağlık çalışanlarının standart bir canlandırma uygulayabilmesi için gerekli bilgi ve becerilerle donatılması amacıyla Karabük’te 19 21 Haziran 2018 tarihleri arasında Hilton Garden Inn Safranbolu Otelde gerçekleştirildi.

        Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Eğitimine, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezinden olmak üzere 49 ( 9 hekim, 11 ebe, 7 hemşire, 13 acil tıp teknisyeni, 6 paramedik, 2 sağlık teknikeri, 1 sağlık memuru) sağlık personeli eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa