Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, AK Parti iktidarı döneminde Karabük’te eğitimden sağlık hizmetlerine, yol ve köylere hizmet getirme çalışmalarından kurum binalarının yenilenmesine kadar birçok alanda 16 yıldır büyük çalışmalar yapıldığını belirtti.

        AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Üniversitesi (KBÜ) genişleme sahası içerisinde yapılması planlanan uçuş eğitim pisti kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “ Karabük’ümüzün ileri gelen iş adamlarından Şefik Dizdar bey’in katkıları ile Karabük Üniversitemizin genişleme sahasına kurulacak olan uçuş eğitim pisti için çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilindiği gibi Milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın rektörlüğü döneminde gündeme alınan ve çalışmalarına devam edilen uçuş pisti için şuanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Karabük Üniversitemizde kamulaştırma ve diğer çalışmaları tamamladığında arazi hayırsever iş adamı Şefik bey’e teslim edilecek. Ak Partimiz insan odaklı, hizmet odaklı çalışmalarına devam edecek. Allah’ın izniyle de Karabük’ümüz her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir şehir olmaya devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa