Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Valisi Kemal Çeber, yapılan TSO seçiminin ardından kendisini ziyarete gelen Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Mescier ve Yönetim Kuruluna iadeyi ziyarette bulundu.

        Ziyarette Vali Kemal Çeber’e, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Defterdar Osman Koçaş, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu eşlik etti.

        Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Karabük Organize Sanayi Bölgesinin (KARORSAN) doluluk oranı, boş parseller ve talepler, Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin son durumu ve Yenice Orman Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi gibi ilimizi yakından ilgilendiren birçok konu görüşüldü.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Mehmet Mescier ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa