Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, TOBB Turizm Kurulu’na seçildi.

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz hafta sonu TOBB ETÜ Üniversitesinde yapılan 74'üncü genel kurulunda beşinci kez Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığa seçildiği seçimde TOBB’un komisyon ve kurulları da belirlendi.

        Seçim ile ilgili görüşlerini belirten Acar, “ Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun teveccühleri ile TOBB Turizm kuruluna seçildim. Safranbolu ülkemizin turizm konusunda ileri gelen kentlerinden bir tanesidir. Her geçen yılda şehrimize gelen turist sayısında artış bulunmaktadır. Safranbolu’nun katma değerine fayda sağlamak için çalışmalarımızın devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Safranbolu’da faaliyet gösteren turizmcileri çok önemsiyoruz. Turizmcilerimizin tüm talep ve görüşleri TOBB nezdinde takip edeceğim. Bu vesile ile hemşerilerimizinde Ramazanı şerifini tebrik ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa