Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, "Garpark" projesine destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür etti.

        AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Garpark" projesinin şehrin iki yakasını birleştiren modern bir proje olduğu belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Çetinkaya, projeyi kente mutlaka kazandıracaklarını aktararak, şunları kaydetti:

        "700 araç kapasiteli kapalı otoparkımız olacak. Açılacak bulvar ile de merkezdeki trafik sıkışıklığına son vereceğiz. Yeşil alan ve havuzların yanında alışveriş alanları, otel, festival alanı, restoranlar, ekolojik kafeler, spor, dinlenme ile çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarının içinde olacağı bu alan gerçekten ülkemizde örnek bir alan olacak. Sayın Bakanımız bizim heyecanımızı gördü ve tam destek vereceğini iletti. Kendisine teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa