Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

        Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, 2002 yılında yazılan mektuplar, sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.

        PTT tarafından başlatılan "2023’e Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup" kampanyası kapsamında yazılan mektuplar, Karabük PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz’ün de katılımı ile dağıtıma çıktı.

        Karagöz, babası tarafından yazılan mektubu Oğuzhan Aksöz’e teslim etti.

        - KBÜ’de "Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzyılı Anadolu’nun Müzikal Öyküsü" konseri

        Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzyılı Anadolu’nun Müzikal Öyküsü” temasıyla konser verdi.

        Koro, Anadolu’nun farklı yörelerinden seslendirdikleri eserlerle davetlilerden beğeni topladı.

        - "Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı Sergisi" açıldı.

        "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlikte Buluşuyoruz" kapsamında Valilik himayesinde ildeki yazılı medya kuruluşlarının destekleriyle günlük ve haftalık yayın yapan gazeteler, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlamalarında kullandıkları manşetlerin yer aldığı "Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı Arşiv Sergisi" açtı.

        Karabük Valiliği Fuaye alanında gerçekleştirilen serginin açılışına, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, basın derneklerinin başkanları, kurum müdürleri, yazılı ve görsel medya mensupları ile Valilik personeli ve vatandaşlar katıldı.

        - Yurt ışıkları coşkuyla yandı.

        Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü kapsamında, Karabük'te bulunan bazı KYK yurtlarında, ışıklarla 100. yıl koreografisi oluşturdu.

        İsmail Necati Efendi, Bahaddin Gazi ve Aişe Ana yurtlarında kalan öğrencilerinin, odalarının ışıklarıyla oluşturdukları 100. yıl koreografisi güzel görüntüler oluşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa