Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Senegal'in Ankara Büyükelçisi Cheikh Gueye ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti.

        Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Senegal Dışişleri Bakanlığından Annette Seck'in de aralarında bulunduğu heyet, Kırışık ile bir araya geldi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırışık, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da öncülük ettiği şekilde Senegal ile ilişkilerimiz sürekli gelişim halindedir. Karabük Üniversitesine Senegal'den gelen 394 öğrenci bulunuyor. Senegalli öğrencilerimizin üniversitemizde en iyi şekilde eğitim görmeleri ve bu eğitimi gördükten sonra Senegal'de çok güzel hizmetler yapabilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Üniversitemiz dünya çapında çok önemli başarılar elde etmiş bir üniversitedir. Bazı sahalarda dünyada ilk 100'de bulunan bir üniversitedir. Güçlü akademik kadrosu, güzel kampüsü ve üniversite yerleşkesinin sunduğu imkanlarla Türkiye'deki en saygın üniversitelerden biridir." ifadelerini kullandı.

        Daha sonra Büyükelçi Gueye ve beraberindeki heyet, üniversiteyi gezdiği ve Senegalli öğrencilerle bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa