Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük'te, otomobillerini satın aldığı kişileri parasını ödemeyerek dolandırdığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, otomobil satıcılarının, dolandırıldıkları yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.

        Ekipler, yapılan çalışma sonucunda, kendisini iş adamı veya galerici olarak tanıtan zanlının, satıcıların güvenini kazandıktan sonra aracın noter işlemlerini, mesai bitimine yakın saatlerde başlattığını belirledi.

        Anlaştıkları ücreti, EFT yoluyla satıcılara gönderen zanlının, noter işlemleri bittikten hemen sonra EFT'yi iptal ettiği ya da başka bahanelerle araç sahiplerini dolandırdığı tespit edildi.

        Ekipler ayrıca, zanlının dolandırıcılık yaparak elde ettiği otomobillere, tedbir konulmasını engellemek için araçları kısa sürede üçüncü kişilere sattığını ortaya çıkardı.

        Polis ekiplerinin yaptığı teknik ve fiziki çalışmanın ardından, belirlenen adrese düzenlenen operasyonda B.K. (25) gözaltına alındı.

        Benzer suçlardan 4 ayrı sabıka kaydı olduğu belirtilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa