Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Kar geliyor! Bugün (10 Ocak Çarşamba) hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir güncel hava durumu tahminleri
        • 1

          Türkiye, soğuk havaları hissetmeye başlıyor. Bugün (10 Ocak Çarşamba) birçok ilde karla karışık yağmur beklenirken; sıcaklıklar da düşmeye başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte, detaylar...

        • 2

          10 OCAK ÇARŞAMBA HAVA NASIL OLACAK İSTANBUL, ANKARA, İZMİR?

          İstanbul bugün kış mevsimini hissetmeye başlayacak. Bugün sıcaklıklar düşüyor ve kentte karla karışık yağmur bekleniyor.

          İzmir'de de yavaş yavaş sıcaklıklar düşerken henüz karlı havadan payını almayan şehir, bugün yağışlı bir güne uyanacak. Sıcaklıklar 7 ile 9 derece arasında değişecek.

          Ankara da İstanbul gibi kışın etkisini giriyor. Bugün karla karışık yağmur beklenirlen sıcaklıkların 2 ile 4 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

        • 3

          10 OCAK ÇARŞAMBA TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

          Bu zamana kadar yurt genelinde mevsim sıcaklıkları normalin üzerindeydi ancak bu hafta Türkiye kışın etkisini hissetmeye başlayacak. Sıcaklıklar düşerken bugün birçok ilde karla karışık yağmur yağacak.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa