Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Deniz Baykal'ın son sağlık durumu

        Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde 10 gündür tedavisine devam edilen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan hastanede ziyaret etti.

        Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'ten Baykal'ın son durumu ile ilgili bilgi alan Elvan, daha sonra açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

        Baykal'ın tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'ne gelen ziyaretçiler arasında, eski bakanlardan İstemihan Talay ve Taner Yıldız ile eski DSP Genel Başkanı Masum Türker de yer aldı.

        "ALDIĞIMIZ HABERLER BİZİ SEVİNDİRİYOR"

        AA'nın aktardığına göre; Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da hastanede Baykal'ın kızı Aslı Baykal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

        REKLAM

        Ziyaretin ardından Yıldız, ziyaretçi defterine şunları yazdı:

        "Sağlık sıhhat temenni ediyorum. Doktorlardan aldımız haberler bizi sevindiriyor. İnşallah sağlığına kavuşacaktır."

        İstemihan Talay da Deniz Baykal ile eskiye dayanan dostlukları bulunduğunu belirterek, "Bizim çok eskiye, mülkiye yıllarına dayanan, hoca-öğrenci ilişkisinden kaynaklanan sevgi, saygı ve geçmişe dönük bir beraberliğimiz var. O nedenle Deniz Hocam'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Onun bir an evvel sağlığına kavuşması ve Türk siyasi hayatına, devlet hayatına yaptığı katkılara devam etmesini diliyorum." dedi.

        Baykal'ın mücadeleci bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Talay, yaşadığı sağlık sorununu da aynı mücadele azmiyle aşacağına inancını ifade etti.

        Masum Türker de hastanede Baykal'ın kızı Aslı Baykal'la görüştü. Ailenin moralinin iyi olduğunu aktaran Türker, Deniz Baykal'ın önemli bir siyasetçi olduğunu, onun fikirlerine, görüşlerine ve dünyaya bakışına ihtiyaç bulunduğunu kaydetti.

        REKLAM

        Türker, Baykal'ın sağlığına en kısa sürede kavuşması dileğinde bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa