Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin otomobil talihlisi, son model aracına kavuştu.

        1 Aralık26 Nisan tarihleri arasında, 150 TL ve üzerinde alışveriş yapanların katıldığı kampanyanın talihlisi Eshabil Kalaycı’ya, 2018 model otomobili teslim edildi.

        59 bin 456 ziyaretçinin, toplam 269 bin 815 kuponla katıldığı kampanyanın kazananı Kalaycı, aracının anahtarını Kahramanmaraş Piazza AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge’nin elinden aldı.

        Bir markette müdür olarak çalışan Eshabil Kalaycı, duygularını dile getirecek kelime bulamadığını belirterek, son model otomobilinin yeni doğan çocuğunun şansı olduğunu söyledi.

        Babası ve oğluyla birlikte lüks otomobiline kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan Kalaycı, daha önce yakın çevresinden kimseye böyle bir hediyenin çıkmadığını; bu yüzden de çok şanslı olduklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa