Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nün ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında başlattığı ekmek israfı önleme çalışmaları Ramazan'da da sürüyor.

        “İsraf etme İnsaf Et’ sloganıyla kamu spotu çeken Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin muhtelif yerlerine bayat ekmek kutuları yerleştirdi. Bu kutulardan düzenli olarak ekmekleri toplayan Dulkadiroğlu Belediyesi, toplanan bu ekmekleri hayvan barınaklarına taşıyarak değerlendirdi.

        Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan ayının israfı men ettiğini hatırlatarak, “Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızı israf etmemeleri konusunda uyarma ihtiyacı duyduk. Özellikle ekmek israfı konusunda ekiplerimiz titiz çalışmalar yapmaktalar. Bu çalışmalar Ramazan ayında artarak devam edecek. Yine çevre kirliliği konusunda Ramazan ayında daha hassas çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız da Ramazan ayı boyunca devam edecek. Vatandaşlarımızın oruç ibadetlerini en güzel şekilde yerine getirmesi için gereken tüm çalışmaları yapacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa