Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesinde otomobilin nehre düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Suriye uyruklu Muhammed ve oğlu Talha Loş, Hasancıklı Mahallesi'ndeki bir restoranda yemek yedikten sonra araçlarına bindi ancak Talha Loş yönetimindeki 27 MD 103 plakalı otomobil hareket ettikten çok kısa bir süre sonra Ceyhan Nehri'ne düştü.

        İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve itfaiye dalgıç ekipleri sevk edildi. Talha Loş kendi imkanlarıyla sudan çıkarken, baba Muhammed Loş dalgıç ekipleri tarafından çıkartıldı.

        Baba-oğul 112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı.

        Muhammed Loş hastanede hayatını kaybetti, Talha Loş'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Nehre düşen araç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından vinç yardımıyla çıkartıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa