Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PENÇEKilit Harekatı Operasyonu´nda terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş´in (25) Kahramanmaraş´taki ailesine acı haber verildi.

        Merkez Onikişubat ilçesinin Pirireis Mahallesi´nde yaşayan aileye şehadet haberini Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ile askeri yetkililer verdi. Haberi alan baba Ali ile anne Gülbahar Güneş gözyaşlarına boğulurken, eve ve evin olduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Bekar olan şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş, yarın Saygılı Mahallesi´nde düzenlenecek askeri törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

        VALİ ÜNLÜER´DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Öte yandan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de başsağlığı mesajı yayınladı. Ünlüer mesajında şunları kaydetti:

        "Piyade Sözleşmeli Ali Güneş, Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temas yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

        DHA-Güvenlik - Türkiye-Kahramanmaraş - Ömer KOÇ

        2023-10-18 18:02:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa