Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İzmir Şube Başkanlığı üyeleri, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

        Konak Yalı Camisi önünde toplanan AGD üyesi grup, İsrail saldırısında şehit edilen Filistinliler için akşam namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kıldı.

        Daha sonra grup üyeleri, İsrail aleyhinde slogan attı.

        AGD İzmir Şube Başkanı Fatih Yılmaz, yaptığı konuşmada, İsrail saldırılarının yaraları sarılmadan ikinci İsrail saldırılarının geldiğini söyledi.

        İsrail'in, işgal ettiği topraklarda var olduğu müddetçe dünyaya barış gelmeyeceğini ifade eden Yılmaz, "Siyonist İsrail, kendi mutlulukları için dünyayı ateşe vermekten kaçınmayan bir zihniyetin eseridir. İsrail'i işgal ettiği Filistin topraklarından çıkarmak tüm Müslümanların görevidir. Biz İsrail'i sadece Müslümanlar için tehdit olarak görmüyoruz. İsrail bütün insanlık için tehdittir." diye konuştu.

        Açıklamanın ardından İsrail saldırılarında ölenler için dua edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa