Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu suda kaybolduğu düşünülen 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

        Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaybolduğu değerlendirilen 4 düzensiz göçmen için başlatılan arama kurtarma çalışmalarının Dikili Aliağa ve Foça bölgelerini de içine alan geniş bir alanda sürdüğünü belirtti.

        Güngör, "Sahil güvenlik ekiplerimiz sahil güvenlik uçağı, sahil güvenlik helikopteri, 4 sahil güvenlik botu ile bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor." dedi.

        Denizköy bölgesi Karaada önlerindeki balık çiftlikleri yakınında dün, düzensiz göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 4'ü çocuk 6 göçmenin cesedine ulaşılmış, 3'ü sağ olarak kurtarılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa