Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı: Konak halkı şok geçiriyor!

        Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı ve Süreyya ile Faruk'un aşk hikayesini konu edinen İstanbullu Gelin dizisi, 25. bölümüyle Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü öncesinde takipçileri internet üzerinde "İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı" ve "İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı" aramalarını yapıyor. Peki ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı ve detaylar.

        İSTANBULLU GELİN 25. BÖLÜM FRAGMANI

        Yeni bölüm fragmanını bir süredir bekleyen İstanbullu Gelin izleyicileri, yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla birlikte daha fazla meraklandı. İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanında yer alan sahneler yine izleyicileri ekran başında kilitledi. Fragmanda, gazetede yayınlanan bir haber tüm ev halkını şok ediyor. İşte İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı...

        REKLAM

        İSTANBULLU GELİN'İN 24. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        İstanbullu Gelin'in Cuma akşamı ekrana gelen 24. bölümünde;

        Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer.

        Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur.

        Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa