Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Bağcılar'da korkunç cinayet! Anne ve kızı öldürdü sonra intihar etti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Bağcılar ilçesinde eski sevgili dehşeti yaşandı. Barbaros Tüzün isimli bir kişi kendisinden ayrılmak ve görüşmek istemeyen Filiz Çilingir'i ve onu kurtarmaya çalışan Selin Akçay'ı silahla vurarak öldürdü. Çilingir, büyük kızı İ.A.'ya ise "Annen ile kardeşini öldürdüm, merdivende git al" diye mesaj attıktan sonra başına ateş ederek intihar etti.

        Olay, Bağcılar ilçesi Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan Filiz Çilingir (42) iki kızıyla birlikte yaşıyordu. Bir süre sonra Barbaros Tüzün (48) ile aralarında duygusal bir ilişki başladı. Kısa süreli birlikteliğin ardından ikili arasında sorunlar başladı. Yaşananların ardından Çilingir ayrılmak istedi. Şehir dışında olan Tüzün, durumu kabullenemeyerek Çilingir'in yaşadığı binaya geldi.

        REKLAM

        KAPI AÇILIR AÇILMAZ KURŞUN YAĞDIRDI

        Bir süre kapıda bekleyen Tüzün, apartmandan çıkan bir kişinin açtığı kapıdan içeriye girerek dairenin önüne geldi. Burada, Tüzün'e kapıyı Filiz Çilingir açtı. Kapının açılmasının ardından üzerinde bulunan silahı çıkaran Tüzün, Çilingir'e defalarca ateş etti.

        O anda evde olan Çilingir'in 13 yaşındaki kızı Selin Akçay, annesini korumak için önüne atladı. Bu sırada ateş etmeye devam eden Barbaros Tüzün, Selin Akçay'ı da öldürdü.

        AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

        Barbaros Tüzün cinayetlerin ardından kendisini kilitledi. Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri apartman boşluğunda bulunan anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi.

        Polis ekipleri kendisini daireye kilitleyen silahlı saldırganı ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra evden tek el silah sesi duyuldu. Koçbaşı ile kırılan kapıyı açan ekipler Barbaros Tüzün'ün başına bir el ateş ederek intihar ettiğini belirledi.

        Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cansız bedenler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        SESLİ MESAJ GÖNDERMİŞ

        Olaydan sonra Filiz Çilingir'in büyük kızı İ.A. (18) eve geldi. Tüzün'ün o saatlerde işte olan İ.A.'ya sesli mesaj göndererek, "Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende" dediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa