Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'İstanbul Coffee Festival' başladı

        Kahve tutkunlarının heyecanla beklediği 'İstanbul Coffee Festival' başladı. "Kahvenin Yaşam Döngüsü" mottosuyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivalde, kahveyle ilgili yüzlerce marka yer alıyor.

        Özellikle üçüncü dalga kahve akımının önde gelen markalarını ve bu akıma bağlı yaşam kültürünü tek çatı altında toplayan festivalde, önemli kahve dükkanları, çekirdek kahveciler, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetleri ve tasarım ürünleri ziyaretçilerle buluşuyor.

        REKLAM

        Festival kapsamında tadımlar, eğitimler, workshop ve seminerler, evde demleme teknikleri, konserler ve canlı sanat performansları yer alıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen kahve eksperleri, deneyim ve bilgilerini profesyonel katılımcılarla paylaşıyor. İstanbul’un en iyi kahve ve kavurma dükkanlarının yetenekli baristaları hünerlerini sergiliyor, profesyonel kahve yapımının inceliklerini tanıtıyor.

        Festivalle ilgili açıklamalar yapanİlker Akar, "Dördüncü kez yapıyoruz bu festivali. 116 tane firma katılımcımız var bu sene. Konserlerimiz ve seminerlerimiz olacak. Hem eğlenceler hem de kahve ile ilgili bilgi sahibi olacaklar. Amacımız, dünyada başlayan üçüncü dalga kahvenin bir farkındalığını yaratmak. Her sene bir mottosu var festivalin. Bu seneki motto 'Kahvenin Yaşam Döngüsü'. Yani kahvenin yetiştiği noktadan sizin fincanınıza kadar geldiği noktadaki tüm öyküsünün altının çizildiği bir mottosu var bu sene." dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa