Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul-Bodrum uçağındaki ‘öpücük’ krizinin tarafı eş basın toplantısı düzenledi

        İstanbul-Bodrum uçağındaki ‘öpücük’ krizinin taraflarından Mehmet Tulunay, “Anormal bir şey yapmamıştım. Bayramlaşır gibi öpüştük” dedi.

        Bir otel zincirinin genel müdürlüğünü yapan Mehmet Tulunay, önceki gün eşi Merve Tulunay’la balayı dönüşünde yaşadığı olay üzerine basın toplantısı düzenledi. Gazete Habertürk'ün haberine göre Tulunay, şunları söyledi: “Bodrum’a gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan uçağa bindik. Eşimle ‘Vatanımıza hoş geldik’ düşüncesiyle sevinirken, tabir-i caizse ‘bayramlaşır gibi’ öpüştük. Arkamdaki kişi, ‘Ne yapıyorsunuz kardeşim, uçakta öpüşülür mü?’ dedi. ‘Eşimi öpmek için sana mı soracağım?’ diye tepki gösterdim. İnsanlar, ‘Burası Bodrum uçağı, insanlar öper de sever de sarılır da. Bakmasaydın’ dedi. 40 yaşındayım. Belli bir sosyal tecrübeye, aile terbiyesine sahibim. Ne yapıp yapmayacağımı iyi biliyorum. Sevgide hata varsa yine yaparım. Yine eşime sarılırım, yine öperim.”

        REKLAM

        Tulunay, “Eşi, çocuğu ile birlikte üzgün olduklarını hissedince ben de davacı olmadım. O beyefendi de eminim şu an üzgündür” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa