Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu İstanbul'a kar yağacak mı, kar geliyor mu? Meteoroloji'den İstanbul için yağış uyarısı geldi: İstanbul için kar uyarısı var mı ve ne zaman kar yağacak?
        • 1

          İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yeni yılın başlaması ve kışın başlamasının ardından bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Meteoroloji tarafından iki gün için sağanak yağış bekleniyor. Peki, İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte merak edilen detaylar...

        • 2

          İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan orta ve uzun vadeli tahminlere göre bir önümüzdeki bir hafta içerisinde İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor.

        • 3

          İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'a bugün ve yarın için yağmur uyarısı yapıldı. Yağışın çarşamba günü etkisini yitirmesi bekleniyor. Bununla birlikte yağışların bugün öğlen ve akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor.

        • 4

          METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU UYARISI

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Diyarbakır ve Erzurum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        • 5

          Genellikle yağmur ve sağanak gece saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde, gece saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa