Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da güven ve huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında 3 bin 21 şahıs sorgulanarak 49 araç sürücüsüne 8 bin 14 TL ceza kesildi.

        Isparta Valiliği’nden gelen yazılı açıklamaya göre, güven ve huzur ortamının devamlılığı ve kamu düzenin sağlanması için 9 Kasım Cuma günü çeşitli alanlarda 3 aşamalı Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması yapıldı.

        Uygulama kapsamında 3 bin 21 şahıs sorgulanarak, 827 araç kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs sorgulandı ve arama kaydı bulunan 1 araç yakalandı. 4 açık alan hakkında ise idari yaptırım kararı uygulanmak üzere, tanzim edilen tutanaklar ilgili kurumlara gönderildi.

        Ayrıca Jandarma Trafik Timleri tarafından 49 araç sürücüsüne 8 bin 14 TL idari para cezası uygulanarak, 7 araç trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa