Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer alan partisi MHP’nin Isparta Milletvekili adaylarıyla sahada çalışmalar yaparak oy istedi.

        Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP Milletvekili adayları, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmalarının gündüz bölümünde MHP Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Özgür İsmailoğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yusuf Ziya Günaydın, akşam da Zafer ve Batıkent Mahallelerinde düzenlenen kahve toplantılarına katıldı. Başkan Günaydın, esnaf ve kahve toplantılarında vatandaşlara 15 Temmuz süreci, Cumhur İttifakı ve milletvekilliği seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Cumhur İttifakı ve MHP’nin desteklenmesini istedi.

        “MHP, Türk Milletinin özüdür”

        15 Temmuz hain darbe girişiminden bahseden Günaydın, milletvekilliği seçimlerinde de MHP’nin desteklenmesini istedi. Günaydın, “Pazar günü seçim var. Milletvekilliğinde de MHP’yi desteklemeniz bana moral katar. Ankara’da milletvekilimin olması benim işlerimi yapmamda kolaylık sağlar. Bugüne kadar hiçbir parti ayrımı yapmadan Isparta’mıza hizmet verdim. Isparta’nın başkanıyım, hiçbir kulu ayırmadım. Hizmetin sonu yok, onun için Ankara’da elimi güçlendirin. Onun için seçimlerde Cumhur İttifakını ve MHP’ye desteklerinizi bekliyorum. Isparta’mıza daha güzel hizmetler yapalım. Isparta’ya gecegündüz hizmet eden bir belediye ve Isparta’nın hizmetçisi belediye başkanı olarak desteklerinizi bekliyorum. Biz vatandaşlarımıza, memleketimize, ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Çalışkan, dürüst, hizmet sever, mütevazi, hizmetin hayır olduğunu bilen adayımız var. Bu arkadaşımıza desteklerinizi bekliyorum. MHP Türk milletinin özüdür. Dünyanın beyefendisi Türk milleti olacaktır” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa