Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Hollandaki Leiden Üniversitesi tarafından yapılan yayın üretme ve bu yayınlara yapılan atıflara göre dünya sıralamasında, Türkiye’den listeye giren ilk 18 üniversite arasında yer aldı.

        Hollanda'daki Leiden Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren CWTS Leiden Sıralama Sistemi ‘2018 Yılı Dünya Üniversiteleri Sıralaması’ açıklandı. 2013 2016 yılları arasında gerçekleştirilen yayınlar ile bu yayınlara 2017 yılı sonuna kadar yapılan atıfların baz alındığı sıralamaya bu yıl ilk kez giren Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Türkiye üniversiteleri arasında 18. sırada yer aldı. SDÜ, dünya genelindeki üniversiteler sıralamasında ise 924. sıraya yerleşti.

        Web of Science Veri Tabanındaki kayıtlara göre, dünya genelinde en fazla yayın üreten üniversitelerin dahil edildiği sıralamada, üniversitelerin gerçekleştirdiği yayınlar ve bu yayınlara yapılan atıflar ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri dikkate alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa