Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) bu yıl Ramazan Ayı’na denk gelen Haziran ayında başlayacak olan final sınavlarının, oruç tutmasına mani olduğu gerekçesiyle sorumluluğu Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya atan öğrenciye sosyal medyadan manidar bir yanıt geldi.

        Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri tarafından oluşturulan ‘SDÜGiller’ isimli twitter hesabından, bahar dönemi final sınavlarının Ramazan Ayı’na denk gelmesini eleştiren ve oruç tutamayacağını belirten bir öğrenciye Rektör Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı tarafından ilginç bir yanıt geldi.

        Öğrencinin “Öbür tarafta akademik bir dille yaparsınız” twitine “Benimle bir ilgisi yok” cevabı

        Attığı twitte, “Rektör hocam finaller yüzünden oruç tutamayacağım, öbür tarafta açıklamayı akademik bir dille yaparsınız artık” yazan ve kendisini paylaşıma etiketleyen öğrencisine karşılık veren SDÜ Rektörü Çarıkçı, “Bence senin bizzat açıklaman gerekir. Benimle bir ilgisi yok” yanıtını verdi.

        Rektör Çarıkçı ayrıca, yazdığı cevabın sonuna gülümseme anlamına gelen ‘:)’ işaretini koydu.

        SDÜ öğrencisi ve Rektör Çarıkçı arasında geçen bu sosyal medya diyalogu, üniversite öğrencilerin sıkça ziyaret ettiği sayfa ve hesaplarda çok kez paylaşıldı.

        Isparta’da dün akşam yaşanan diyalog, sosyal medyanın gündemine oturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa