Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim İSG 2. dönem başvuruları nasıl yapılır? 2017

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafında yapılan, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) 2. dönem başvuruları başladı.Peki İSG 2. Dönem başvuruları nasıl yapılır? İşte İSG hakkında detaylar..

        İSG 2. DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI

        2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG),Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul-1, İstanbul-3, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde 16 Aralık 2017 tarihinde yapılacaktır.

        İSG 2. DÖNEM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

        Sınav için başvurular,1-9 Kasım 2017tarihleri arasındaelektronik ortamdaÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’ninhttps://ais.osym.gov.trinternet adresinden bireysel olarak yapılacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olacaktır.

        İSG BAŞVURULARI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

        İSG SINAVINDA YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN BELGELER

        * Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfuscüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya pasaportunu yanlarında bulundurmalarızorunludur.

        * Nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Süresi geçerli pasaport, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı,Askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (Bu özel durum, muvazzaf askerler içingeçerli değildir.), tutuklu/hükümlü adayların bu durumlarını kanıtlayan fotoğraflıresmî belgeTürk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına aitPembe/Mavi Kartlar

        * Adayların kimlik belgesinin aslını yanında bulundurması gerekmektedir.Fotokopi belge vb. kabul edilmez. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanındabulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacak; sınava alınsabile sınavı geçersiz sayılacaktır

        * Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz. Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa