Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İngiltere'de silahlı bir kişi bowling salonundakileri rehin alan şüpheli, gözaltına alındı

        İngiltere'nin Nuneaton bölgesinde bir bowling salonunda silahlı bir kişinin iki çalışanı rehin tuttuğu bildirildi. AA'nın haberine göre; Nuneaton'un bağlı olduğu Warwickshire kenti polisinden yapılan açıklamada, "Bermuda Park" adlı alışveriş alanında dün yerel saatle 14.30'da (TSİ 16.30) polise yapılan ihbarlar üzerine bölgeye ekiplerin sevk edildiği kaydedildi.

        MFA bowling salonunun Genel Müdürü Mehdi Amshar, basına yaptığı açıklamada, olayda silahlı bir erkeğin iki çalışanı rehin aldığını söyledi. Amshar, salon çalışanlarının silahlı kişiyi tanıdığını öne sürdü.

        Öte yandan İngiliz basınına konuşan bir görgü tanığı, silahlı bir erkeğin içeridekilere, “Dışarı çıkın” diye bağırdığını söyledi. Polis, olayın "herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı bulunmadığı" bildirirken, acil servis hizmetleri de şimdiye kadar ölen ya da yaralanan bulunmadığını ve herhangi bir gelişmeye yönelik bölgede birkaç ambulans tutulduğunu aktarmıştı.

        REKLAM

        İki çalışanını rehit tutan silahlı kişinin gözaltına alındığı, olayda yaralanan olmadığı bildirildi. Şüphelinin sorgusu halen devam ederkenşahsın çalışanları neden rehin aldığına ilişkin henüz açıklamada bulunulmadı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa