Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Kutluay ile Demet Şener boşandı - Magazin haberleri

        Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener boşandı. Mahkeme çiftin boşanmasına karar vererek çiftin çocuklarının velayetini Demet Şener'e verdi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre, Çırağan Sarayı'nda 12 yıl önce görkemli bir düğün ile evlenen Demet Şener "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 Ekim'inde boşanma davası açmıştı. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın (dün) bugün görülen karar duruşmasına Demet Şener avukatlarıyla birlikte katıldı. İbrahim Kutluay'ı avukatı Erdal Kılbaşoğlu temsil etti.Gizli görülen bir saat süren celsede taraf avukatlari son sozlerini soyledi.

        REKLAM

        Yaklaşık bir buçuk saat süren duruşmanın ardından avukatı Kezban Hatemi ve Aslı Çelik ile adliyeden ayrılan Demet Şener, "Hayırlısı olsun" dedi.

        1 MİLYON 300 BİN LİRA TAZMİNAT

        Öte yandan, mahkeme İbrahim Kutluay'ın Demet Şener’e 1 milyon 300 bin lira tazminat ödemesine ve aylık 13 bin lira Demet Şener'e 14 bin lira da çocukları için nafaka vermesine karar verdi.

        BOŞANMAYI KUTLADILAR

        Hürriyet'te yer alan detaya göre, Demet Şener, avukatı Aslı Çelik ile dava sonrası Nişantaşı’na gitti. Birlikte yemek yiyen Şener ve Hatemi, daha sonra kararı kutlamak için Etiler'deki bir mekana gitti.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa