Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

'47. Uluslararası Bursa Festivali' çerçevesinde konser veren İspanyol sanatçı Julio Iglesias, muhteşem sahne performansıyla hayranlarını büyüledi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Satışa sunulduğu ilk günde konser biletleri tükenen Madrid doğumlu sanatçı Julio Iglesias, Bursa'da karşılaştığı sevgi selinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

'Julio Iglesias' adını dünyaya duyuran 'Natalie', 'Hey', 'Amor', 'Crazy' ve 'Momentos' gibi hit parçalarını konserinde seslendiren 65 yaşındaki sanatçı, şarkılarının yanı sıra vokalistleriyle yaptığı danslarla da izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Romantik şarkıların usta yorumcusu, müziğin kendisine 'aşk'ı hatırlattığını ifade etti. Dinleyicilerine müzik ziyafeti sunan Iglesias, "Bugün Türkiye için önemli bir maç var ve sizler buradasınız. Sizin sevginize ihtiyacım var" dedi.

Müzik kariyerine 80'in üzerinde albümle çok sayıda ödül sığdıran ve 1983 yılında da Paris'te Guinness Rekorlar Kitabı tarafından verilen Elmas Plak ödülünü alan Iglesias, Bursa konserinde özel repertuarıyla hayranlarını büyülerken, sanatçının dansçılarının tango gösterisi de beğeniyle izlendi. Muhteşem bir şova şahit olan Bursalılar, coşkulu gecenin sonunda usta sanatçıyı ayakta alkışladı.

Konserin ardından ünlü sanatçıya çini vazo armağan edildi. Sevenleriyle kuliste sohbet eden Iglesias, Bursa'yı ve Bursalılar'ı çok sıcak bulduğunu, 47 yıldır sürdürülen Bursa Festivali'nde sahne almanın ise çok onur verici olduğunu belirtti.

İHA