Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Annesinin evlendirmeye uğraştığı şovmen Beyaz “Yaş biraz geçince yalnızlığa alışıyorsun. İleriye baktığımda kendimi eşimle, çocuğumla göremiyorum” diyor...

Beyaz, ‘Benim MTV’m programına konuk olup çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Beyaz’ın bu kadar sevilmesinin sebebi nedir sizce?

Beyaz Show’un sevilmesinin tek sebebi içindeki samimiyet, anlık doğaçlama hareketleridir.

Peki ekrana çıkarken hâlâ heyecanlanıyor musunuz?

Çok heyecanlanıyorum. CNN’de o kadar olmuyor. Çok konuk var ’Nasılsınız?’ diyorsun onlar cevap verene kadar 1 saat geçiyor zaten, bir de partnerim var yanımda sıkıştığım zaman. Beyaz Show ise öyle değil. Beyaz Show’-da konuğa uzun bir soru soruyorsun, bilmiyorum diyor, hemen yeni bir şey sormam lazım. Onun için de Beyaz Show daha tempolu geçmek zorunda, daha mizahi, daha yüksek olmak zorunda.

Bu kadar uzun bir süre bu sektörün içindeyken, kişiliğinizde bir şeyler değişti mi?

Sağlam aşık oldum

Anneme benzemeye başladım. O da mı şov yapıyordu geçmiş hayatında, ondan dolayı mı bilmiyorum ama ailemde anneme, babama, abime tarzım acayip benzemeye başladı. Beyaz Show’u yapmasaydım ya da TV karşısında olmasaydım belki çok daha sorumluluk sahibi olmayan, çok daha rahat hareket edebilen, çok daha kendini düşünebilen, detaycı olmayan, karşısındakini çok daha rahat kırabilen bir adam olabilirdim. Fakat onlara benzemeyeyim diye, kendime acayip bir oto-kontrol getirdim. 10 sene boyunca bu oto-kontrol da olunca ister istemez bu sizin kişiliğiniz haline gelmeye başlıyor.

Dah önce ’Hiç aşık olmamıştım’ demiştiniz. Bu doğru mu?

Bir lisedeyken, bir de üniversitedeyken 4 sene sürdü, sağlam aşık oldum. Sonrasında aman aman bir şey olmadı.

Peki bakışınız, aradıklarınız değişti mi kadınlarda?

Benim bakışım ne kadar değişirse değişsin, sistem değişiyor, insanlar değişiyor, fikirler değişiyor, görüşler değişiyor, tavırlar değişiyor, eda değişiyor, herşey değişiyor. Ama sonuç itibari ile bir erkek bir kadın kalıyorsun. Yan yana geldiğinde ve birbirine çarpıldığında bunların hesabını yaptığını zannetmiyorum.

Annenizin “gelin kriterleri” değişti mi?

O değişmez. Kafasındaki hayat tarzı tavrı hâlâ aynı. Korkuyor benden hani çok göz önündeyim, iyi de gittiğime inanıyor. Bu kadar bekarlıktan sonra yanlış bir hareket yapacağımdan korkuyor. Başkalarına güvenmiyor.

Ar damarım çatlamadı

Evlenmek istiyor musunuz?

Herkes ne kadar istiyorsa ben de o kadar istiyorum. Yaş biraz geçince daha ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun, daha korkar oluyorsun, yalnızlığa alışıyorsun. Dün de İstanbul Üniversitesi’nde söyledim, evlenmek istiyorum ama hiç evlenebileceğimi düşünmüyorum. Eşimle, çocuğumla görmüyorum kendimi. Uzak ve garip geliyor.

Utangaç bir adam mısınız?

Genelde evet. İnsani olarak ar damarım var, çatlamamış hala, zaten utanmazlar yüzünden problem var. Hep verdiğim bir örnek var, kimisi karda kadın düşünce bakar güler, kimisi benim gibi kadın utanmasın diye başını döndürür.

Peki bu ar damarı çatlamışlar diyorsunuz, medyada çok görüyor musunuz bunları, ekranda görüyor musunuz, ekran kirli mi sizce?

Böyle birşey diyemem ben. Alın gazeteleri okuyun her yerde mutlaka var. Vergi yüzsüzü olup da göbek atanlar da var 2 gün sonra. Bu tür örnekleri çoğaltabiliriz.