Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Türk Sanat Müziği'nin önemli isimleri arasında yer alan Muazzez Ersoy, 26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında Bartın'da sahne aldı. Muazzez Ersoy, hareketli şarkılarıyla Bartınlıları coştururken, duygusal şarkılar söylerken ağlamamak için kendini zor tuttu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerinde sahne alan Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Muazzez Ersoy, hareketli şarkılarıyla Bartınlıları yerinde oturtmadı. Muazzez Ersoy'u dinlemek için Bartın Atatürk Şehir Stadyumuna akın eden binlerce Bartınlı, konserin tadını çıkarttı. Havanın güzel olması sebebiyle stadyumu dolduran Bartınlıları, Muazzez Ersoy da söylediği şarkılarıyla mest etti. Muazzez Ersoy, söylediği duygusal ve romantik şarkılarda ağlamamak için kendisini zor tuttu. Bazen gözlerini elindeki peçeteyle silen Ersoy, kendini ve ruhunu şarkılarına verdiğini hareketleriyle gösterdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Muazzez Ersoy'a, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, bir sepet çilek, Bartın çektirmesinin maketi ve üzerinde Bartın Belediyesinin amblemi bulunan porselen bir tabak hediye etti. Muazzez Ersoy, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel ile birlikte sahnede şarkı söyledi.

İHA