Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Habertürk TV

Aysun Kayacı, uzun bir aradan sonra başrollerini Haluk Bilginer ve İnci Türkay ile paylaşacağı “Cuma’ya Kalsa” adlı bir dizi ile ekrana dönüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yeni imajı ile kameralar karşısına çıkan Aysun Kayacı dizinin tanıtımında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kayacı ayrıca saç rengini neden değiştirdiğini de anlattı.

* 30 yaş sendromu dedikleri gerçekmiş. Etrafınızda hamileli kocalı kişiler görünce bir delleniyorsunuz. Bir denemek istiyorum. Dilimde hep şu vardı: Ben mutlu bir ailenin içinde büyümedim. O yüzden evliliğe sıcak bakmıyorum. Korkuyorum. İyi bir modelini görmedim diyordum ama şu an özgüvenim de kendine geldi.

* Çocuk çok istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Pınar Altuğ’un evindeydim. O kadar mutlu ve güzellerdi ki çok kıskandım. Çağla Şıkel de aynı şekilde. Benim de uzun vadeli ilişkilerim oldu ama beni almadılar evde kaldım. Tebrik ediyorum o arkadaşları. Nasıl yapıyorlar ama demek ki onlarda bende olmayan bir artı var.

* Sarışın olmaktan çok sıkıldım. Küçükken de çok sarıydım. Kendimi bildim bileli de boyatıyorum saçlarımı. Medyadaki görüntümden sıkıldım. Sarışınlık bana bir şey katmıyordu. Benden bir şey alıyor gibi geldi. İyi bir reklam kampanyası olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum. Gösteri dünyasındaki insanlar beğenmiyor. Ama normal insanlar beğeniyor. Ben de normal bir insan olmak istiyorum. Erkekler beğenmiyor. Erkekler zamanında çok beğendi yeter! Artık kadınlar beğensin.