Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Habertürk TV

Can Tanrıyar ile geçen hafta boşanan genç şarkıcı Petek Dinçöz, zor günler geçiriyor. Boşanma kararının ardından evine kapanan ve kimseyle görüşmeyen Dinçöz, konser vermek için gittiği Kıbrıs'ta ortaya çıktı. Malpas Otel'de sahne alan Dinçöz'ün ağzını adeta bıçak açmadı. Gazetecilerin boşanma kararıyla ilgili sorularını, "Teşekkür ederim ama konuşmayacağım" diye cevaplayan Dinçöz'ün mutsuz olduğu dikkat çekti.

ARTIK SEVMEYECEĞİM

Sahneye çıktıktan sonra kendisini izlemeye gelenlere "Çok moralim bozuk. Buraya moral depolamaya geldim" diyen sanatçı, "Artık Sevmeyeceğim" isimli şarkıyla gecenin açılışını yaptı. Ardından da "Ayrılmalıyız Artık"ı seslendirdi. Zaman zaman gözlerinin dolduğu dikkat çeken Dinçöz, boşandığı eşi Tanrıyar'a adeta şarkılarla mesaj gönderdi. Sahnede dans etmeden, espriler yapmadan duramayan genç şarkıcının bu konserinde eski neşesinden eser kalmadığı gözlerden kaçmadı. Sabah ilk uçakla İstanbul'a dönen Dinçöz soluğu yeni taşındığı Akatlar'daki evinde aldı. En yakın dostlarıyla da görüşmeyen şarkıcının bu zor günlerini yalnız geçirmek istediği öğrenildi.

TANRIYAR: ÇOK YALNIZIM

Öte yandan Can Tanrıyar ise, yeni bir aşk yaşadığı iddialarına sahibi olduğu Uçankus isimli internet sitesinden şu sözlerle cevap verdi: "Hiç tanımadığım kızlarla haberlerim çıkmaya başladı. Bu haberler, boşanmamıza rağmen aramızda iyi bir dostluk olan Petek'le de aramızı tamamen açıyor. Artık dostça bile konuşamıyoruz. Hayatımda da kimse yok. Bu açıklamayı sadece diğer insanların değil, Petek'in de bilmesi için yapma gereği duydum."