Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Vicdansız bir baba olmakla suçlandığını söyleyen Büyükburç, 'İntihar edeceğim' diyerek önündeki bardağı fırlattı..

Sema Eren, Bircan Usallı Silan ve Yüksel Şengül'ün sundukları programa konuk olan Erol Büyükburç, 1999 yılında Fethiye'de geçirdiği bir trafik kazası sonucu olan kendisi gibi şarkıcı kızı Ajlan'ın mezarına neden hiç gitmediği gündeme geldi.

Bircan Usallı Silan, "Mezarına gitmediniz. Çünkü mezar fobim var diyorsunuz. Babalık nedir size göre?" sorusu üzerine bir anda sinirlenerek ellerini masaya vuran ve kızının öldüğünü duyduğu anda yere düşerek kalp krizi geçirdiğini anlatan Büyükburç, "Bu vicdansız bir babanın resmi değildir. Vicdansız baba ilan edilmek isteniyorum. Bu çok kötü bir dokunuş bence bu Türk medyasına yakışmayan bir dokunuş ve sürekli bunun üzerinde duruyorsunuz. Ben vidansız baba değlim. Ben tersine dünyanın görebileceğini veya gördüğü en vicdanlı babalardan bir tanesiyim. Bunu siz bilemezsiniz.Yok yani yanlış. Çok yanlış yargılıyorlar. Ben Türkiye'nin bunu bilmesini istiyorum. Beni sanki dünyanın en vicdansız adamı ilan etmek gibi bir durumuna dönüştü yahu. Bu nedir? Yarın gidicem intihar edeceğim ya! Yeter artık" dedi.

Sesini iyice yükselten ve masayı yumruklamaya başlayan Erol Büyükburç, sonunda hızını alamayarak önündeki su dolu bardağı masanın üzerine fırlattı.televizyongazetesi