Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HT Magazin - Aybala Çalışkan

Başrolünü oynadığı ‘Karamel’ dizisinin henüz üçüncü bölümde yayından kaldırılması ve evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ekranlardan dört ay uzak kalan Emre Kınay, ‘Ah Kalbim’ ve Pınar Altuğ Atacan’la kamera karşısına geçtiği ‘Aile Reisi’yle yeniden gündemde. Hollywood’un baş aktörlerinden Al Pacino’nun ‘Oyunculukta karaktersizim’ sözüne atıfta bulunarak, her karaktere bürünebileceğini söyleyen başarılı oyuncuyla yeni dizisini konuşmak için sette bir araya geldik.

- ‘Aile Reisi’ neyi anlatıyor?
Karı-kocanın hayat mücadelelerinde tatlı muzırlıklar yaparak birbirlerine nasıl destek olacaklarını anlatıyor. Hayatta yapmak istediklerimize, önümüzdeki engellere rağmen, birbirimize destek vererek atlatabileceğimizi hatırlatıyor.

- İki Aile’deki Oğuz da Nazım gibi bir karakterdi. Sıkılmadınız mı bu tarz rollerden?
Kendi adıma artık, başka rollerde oynamak istiyorum. Aile, karı-koca ve çocuklar durumu bundan sonraki projemde olmayacak.

- “Asla oynamam” dediğiniz bir rol varmı?
Oyuncunun rol seçme hakkı yoktur. Beğendiği bir projenin içinde yer almak istiyorsa, o rolde başına ne gelecekse kabul etmek zorunda. Al Pacino’ya “Mesleğiniz ne?” diye sormuşlar, “Karaktersizim” demiş. Bu anlamda ben de karaktersizim, proje içime siniyorsa, her karaktere bürünürüm.

- Hem ‘Ah Kalbim’ hemd e ‘Aile Reisi’nde rol alıyorsunuz, iki dizide de başroldesiniz. İkisini bir arada yürütmek zor olmuyor mu?
Benim durumum fena. (Gülüyor) Oldukça yoğun ve yorucu bir tempo
içerisindeyim. Ama bir plan, program dahilinde çalıştığımız için sorun olmuyor.

- Oyuncuların dizilerden çok yüksek paralar kazandıkları
söylenir hep...

Haftanın her günü çalışıyorsam, bunun bir bedeli olması gerekir. Ama aldığım tüm aidatları aylıklara böldüğünüzde, yönetici maaşından yüksek değil.