Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Yeşilçam'daki hareketlilik sürüyor. Şafak Sezer'in filmi Kolpaçino-Bir Şehir Efsanesi'nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İddialı kadrosuyla dikkat çeken filmin setinden yansıyanlar, hayli eğlenceli olacağının sinyallerini veriyor

Yeni sezonda gösterime girecek olan filmlerden biri de 'Kolpaçino-Bir Şehir Efsanesi'. Şafak Sezer'in 12. sinema filmi olan 'Kolpaçino-Bir Şehir Efsanesi', izleyicinin karşısına kara mizah tarzında çıkacak. Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Hakan Ural, Ali Sürmeli, Eriş Akman ve Hakan Aysev'in başrol oynadığı filmin çekimleri neredeyse yarılandı. Ne var ki Şafak Sezer, filmdeki rolünün yanlış bilinmesinden yana çok dertli.

ZENGİN AİLE ÇOCUĞU

Filmde bir mafya babasını canlandırdığı sanılan Şafak Sezer, izleyicinin hayalkrıklığı yaşamasından çekiniyor. Çünkü Sezer, Kolpaçino-Bir Şehir Efsanesi'nde sanıldığı gibi bir mafya babasını değil, zengin aile çocuğunu canlandırıyor. Film, bir arkadaşlarının mafyaya olan borcunu ödemek için evlerini kumarhaneye çeviren yedi arkadaşın başlarına gelen ilginç olayları konu ediniyor.

HT MAGAZİN