Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Türkiye'deki en ince ayak bileklerine sahip olmakla övünen Zeynep Mansur ideal erkek tipini tarif etti: Başarılı, yakışıklı ve fit olmalı... Böylesini bulamadığım için uzun zamandır yalnızım!..

* Aşkta setlerin var mı?

Kesinlikle, aşkı dibine kadar yaşayanlardanım. 'Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk' diyenlerdenim. Aksini savunurdum ama anladım ki; aşkta gurur falan olmazmış.

* Unutamadığın aşk var mı?

Oldu ama adı bende saklı kalsın. O kendini biliyor. Buna rağmen hala yanımda değilse -ki değil- o zaman zaten onun hakkında uzun cümleler kurmaya değmez.

* Ölmeden yapmak istediklerin?

Bu seneye kadar, bu soruya hep 'anne olmak' diye cevap verirdim. Ama, her geçen gün, insanlara daha az güven duyuyorum. Dünya, her gün daha da kötüye gidiyor. Yani, anne olmayı düşününce, artık şimşekler çakmıyor ve gökten yıldızlar yağmıyor!

* En büyük çılgınlığın nedir?

Aşkından öldüğüm adamı, sırf beni aldattığını hissettiğim için terk ettim.

* Nasıl erkeklerden hoşlanırsın?

Başarı benim için çok önemlidir. Dünyanın en yakışıklı erkeği olsun, başarısızsa birlikte olmam. Ama fizik de çok önemli. Fit bir vücuda sahip, akıllı, başarılı ve yakışıklı bir adam olmalı. Maalesef böyle bir adam olmadığı için uzun zamandır yalnızım.

* Zeynep'in olmazsa olmazları ne?

Aşk, çalışmak ve planlar...

Aşkta gurur yapmam dibine kadar yaşarım

Uzun bacaklarınla anılmaktan rahatsız mısın?

Sahnede hep mini etek giyiyorum. Bir programda bana 'Bayan Bacak' adı takıldı ve bu ad yıllardır her haberimde yer alıyor. Bundan rahatsız olmuyorum. Çünkü insanlar benim gibi bacaklara sahip olabilmek için estetik ameliyat oluyor. Türkiye'nin en ince ayak bileklerine sahip kadınıyım.

Zeynep, kendisiyle barışık bir kadın mı?

Kendimi çok seviyorum. Her şeyden önce iyi kalpli bir insan olduğumu düşünüyorum. Fiziksel olarak şanslı insanlardan biri olduğumun farkındayım ve bunun için şükrediyorum. Kendiyle son derece barışık bir insanım. Kabuğum sert, içim kırılgan.

Şarkıcılık, modellik ve yazarlık... Tüm bunların arasında gel-git yaşıyor musun? Hangisi daha zor ve hangisi seni daha çok tatmin ediyor?

Benim işim şarkıcılık ve işimi çok seviyorum... Ancak yazı yazmak, farklı dünyalar yaratmak beni çok çoğaltan bir duygu. Bir de modellik eklendi ki; bunu da yapmaktan sonsuz bir keyif alıyorum. Fotoğraf çektirmeyi çok seviyorum. Galiba çalışmayı çok seviyorum. Durmak beni çok yoruyor, birçok işi bir arada yapmak beni mutlu ediyor. Ama illa ki birini seçmem gerekiyorsa, elbette "şarkı söylemek" derdim.