Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Milano'da rahatsızlanarak ameliyat geçiren ünlü manken Tuğba Özay, Türkiye'ye döndü. Atatürk Havalimanında Arap Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Tuğba Özay, rol aldığı filmin festivallere alınmamasına tepki gösterdi.

Sevgilisinin yanına gittiği İtalya'da rahim bölgesinde kist tespit edilerek ameliyat olan Tuğba Özay, taburcu olduktan sonra bugün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde çiçeklerle karşılanan ve arap yolculardan büyük ilgi gören Özay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ameliyatın şu an çocuk sahibi olmasını engellemediğini belirten Özay, "Tek tüple de hamile kalmamın mümkün olduğu söylendi. İtalya'da bir anda rahatsızlandım. Acilen ameliyata alındım. Yumurtalıklara giden tüplerden biri alındı. Yani az kalsın tüp patlaması yaşayacaktım. Gerçekten çok ciddi bir rahatsızlıkmış. Kadın olmak çok zor. Özellikle bu aylarda kadınların daha dikkatli olması lazım. Soğuk kadınların yumurtalıklarını etkiliyor.Ama şu an daha iyiyim." diye konuştu.

Antalya Film Festivali'nde Peşmerge kızını canlandırdığı 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' filminin alınmamasına ilişkin bir soru üzerine Tuğba Özay, "Bu bana göre bir rezillik çünkü onca filmin arasında, bizim filmimizin olmaması çok anlamsız buldum. Ben bunun altında birazcık isimlere karşı kompleks olduğunu düşünüyorum. İtalya'da Torino Film Festivali'nden teklif geldi. Oraya gideceğiz. Umuyorum ki güzel bir ödül alırız'da birilerine güzel bir kapak olur. Çünkü filmimizle ilgili 'içerisinde şiddet çok fazla' diyenlere soruyorum ya bu insanlar nerede yaşıyor. Uzaydan mı geldiler. Biz bu filmde gerçekleri yansıttık. Bu hikayeler yaşanmış. Bugün hiç mi haberleri takip etmiyorlar. Dünyanın her yerinde savaş olduğu gibi, konu zaten Irak'ta yaşanılanlar. Geçtiğimiz hafta Irak'ta beş kişi elleri arkadan bağlanarak kurşuna dizildi. Yani bunları görmüyorlar mı? Bu filme çok güveniyoruz, çok emek sarf edildi. Bizim için en büyük başarı, en büyük ödül halkın ilgi göstermesi, halkın beğenmesidir." şeklinde konuştu.