Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
evenleri ile buluşan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, bayramı çocuklar ile geçireceğini söyledi. Klarneti ile Semah çalan ünlü sanatçı yaklaşık 40 dakikada sahnede kalarak hayranlarına müzik ziyafeti verdi.

Konser sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hüsnü Şenlendirici, "Türk halkının bayramını kutlarım. Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçmelerini temeni ederim. Bayramı çocuklarım ve ailemle geçireceğim. Bayram çoçuklar içindir. Zaten diğer günler bize hergün bayram.Çoçuklarımın mutluluğu benim için herşeyden önemli. Bayramın 2. günü Kıbrıs'ta sahne alabilirim' diye konuştu.

-KADINLAR 1.5 SENE BENİ DERBEDER EDEMEDİ AMA ALBÜM ÇALIŞMASI 1 AYDA DERBEDER ETTİ


Yeni imajıyla sevenlerinin karşına çıkan Şenlendirici, "Benim bu yeni imajım 1 aylık albüm çıkaran sanatçının derbeder halidir. Ekmek param olduğu için derbeder oldum. Kadınlar 1,5 senede beni derbeder edemedi. Zaten hiçbir zaman da edemezler. Son zamanlarda çıkan haberler beni çok üzdü. Benim stüdyoma kimse gelmedi. Zaten kimse gelemez. Sabah çıkan haberler asılsızdır. Benim üstümden haberler yapıyorlar demiyorum. Ama öyle birşey olmadı. Deniz Hanıma da özel hayatıyla ilgilide yasak koymadım. Zaten hiçbir kimsenin yasak koyma hakkı yoktur" diyerek konuşmasını tamamladıktan sonra sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

İHA