Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Hırvatistan, Ante Cacic'in görevine son verdi - Futbol Haberleri

        Hırvatistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda alınan sonuçlar nedeniyle yönetim kurulunun toplandığı ve Ukrayna ile oynanacak son maça milli takımın başında Zlatko Dalic'in çıkmasına karar verildiği duyuruldu.

        Türkiye'nin yer aldığı I Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Hırvatistan, dün sahasında oynadığı Finlandiya maçında Mario Mandzukic'in golüyle öne geçmesine karşın 90. dakikada Pyry Soiri'nin golüne engel olamamış ve sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

        Gruptaki son hafta maçları öncesinde İzlanda 19 puanla liderlik koltuğunda otururken, 17 puanlı takımlardan Hırvatistan ikinci, Ukrayna ise üçüncü sırada yer alıyor.

        Suker, Zlatko Dalic'in Ukrayna ile oynanacak eleme maçında takımın başında olacağını duyururken "Son dört maçımızda sadece 4 puan alabildik. Böyle bir hareket yapmamız konusunda başka seçeneğimiz yoktu." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        AL AIN'E ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNAL OYNATMIŞTI

        50 yaşındaki Dalic ise son 3 yıldır Al Ain'in başındaydı. Al Ain'le 2016 Asya Şampiyonlar Ligi'nde finale oynayan Dalic'in yerine kimin geçeceğinin uzun sürecek bir karar aşamasından sonra verileceği kaydedildi.Dalic ayrıca Hırvatistan 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa