Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Hayrettin ne kadar kazanıyor?
        • 1

          Eğlenceli videolar çekip Youtube’daki kanalında yayınlayarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Hayrettin Karaoğuz, son olarak ‘İlk Öpücük’ adlı filmde seyirci karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda gittiği Japonya’da yaptığı ‘karaborsa’ ve ‘halay’ şakasıyla güldüren Hayrettin’le ‘güldürmek sorunsalı’ üzerinden başlayan sohbetimiz sosyal medyada kıyasıya yaşanan fenomen olma yarışına kadar uzandı...

        • 2

          - Japonya maceranız nasıl geçti?

          Çok zevkliydi. Tokyo’da yaklaşık 3 hafta kaldım. Bu süre zarfında 20’ye yakın video çektik. Tokyo’da futbol maçı izledik, sadece izlemekle kalmayıp kendimizi Japonlara yakın hissettirmek için kimono giyip İstanbul’dan Japonya’ya kadar gittik.

        • 3

          Japonya sokaklarında kimonoyla halay çektik. Tokyo’da yaşadığımız en ilginç olay ise ülkemizde sıkça görmeye alışık olduğumuz karaborsa bilet olayını canlandırmak oldu. Öte yandan işlek bir caddede bir tezgâh kurup yoldan geçen insanlara şırdan ve çiğ köfte yedirdim. 3 haftada kültürümüzü Japonya’da tanıtmış oldum. Karaborsa canlandırmasını ülkemizde de yapacağım.

        • 4

          ‘GÜLDÜRMEK ZOR ZANAAT’

          - Yıllardır sosyal medyada çektiğiniz esprili videolarla adınızdan söz ettiriyorsunuz. İnsanları güldürmek kolay mı?

          Türk insanını herkes kolay kolay güldüremez, güldürmek zor zanaat. Kitleleri samimi olduğuna inandırırsan işin kolaylaşır tabii.

        • 5

          - Hem sosyal medyada hem de ekranda geçen yıllar içerisinde önemli bir tecrübe kazandınız. Yakın bir dönemde kendi filminizi çekmek gibi bir hayaliniz var mı?

          Sinemamızda haddinden fazla film çekildiğini düşünüyorum. Az ama öz film yapılması sinemamızın adını dünyada etkin bir şekilde duyurur. En büyük hayallerimden biri kendi filmimi çekmek ama henüz o kadar deneyim kazanmadım. Sosyal medyada çektiğim videolarla kendimi biraz daha geliştirdikten sonra komedi filmi çekeceğim. En büyük hayalimse Müjde Ar’la kamera karşısına geçmek.

        • 6

          ‘O YARIŞIN DIŞINDAYIM’

          - Komedyenler neden bir araya gelmezler?

          Bu, bir tek bizim ülkeye özgü bir durum! Amerika’da komedyenler sürekli halkın önüne birlikte çıkıyorlar. Bizim komedyenlerimizin de bir araya gelmesi lazım. Ama biri daha çok ön plana çıkar korkusuyla kimse kimseyle bir araya gelmiyor.

        • 7

          - Sosyal medyada herkes fenomen olma peşinde. Bu yarışa nasıl bakıyorsunuz?

          Maalesef, herkes kendisini bu yarışa kaptırmış durumda. Ben o yarışa hiçbir dönem girmedim. Esprimi yaptım ve kenara çekildim. Ama şimdi öyle mi! Manavından bakkalına, fırıncısından otobüs şoförüne kadar herkeste fenomen olma hevesi var. Lakin öyle kolay olmuyor o işler! Şimdiki fenomenler kestaneşekeri.

        • 8

          ‘DÜNYAYA AÇILACAĞIM’

          - Siz bu noktaya nasıl geldiniz?

          Türkiye’de arkan sağlam değilse bir yere gelmek çok zor ama bugüne gelene kadar inanın bana kimse destek çıkmadı. Tırnaklarım lakazıyarak bugüne geldim. Allah’ın izniyle Hayrettin olarak Amerika, Hollanda, Afrika ve Fransa başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına gidip dünyaya açılacağım.

        • 9

          Hayrettin, “Bekâr bir adamım ama çapkın değilim. Romantizme ve duyguların gerçekliğine inanan biriyim” diyor.

        • 10

          ‘AYDA 40 BİN TL KAZANIYORUM’

          - Aylık ortalama ne kadar geliriniz var?

          Benim esas dükkân sosyal medyada. Aylık ortalama 40 bin TL kazanıyorum. Bu rakamları görmesem sosyal medyada var olamazdım. Akarken, doldurmak lazım tabii. Hayrettin markasını biraz daha geliştirip Amerika, Hollanda, Afrika, Fransa gibi dünyanın dört bir yanında, farklı milletten insanları şakalamak istiyorum.

        • 11
        • 12
        • 13

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa