Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kahramanmaraş'ta 96. saatte gelen mucize! Son dakika haberleri

        Kahramanmaraş'ı iki kez üst üste sarsan ve toplam 10 ilde yıkıma yol açan depremin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında her geçen dakika gelen sevindirici haberler, ekiplerin tüm yorgunluğunu sona erdiriyor.

        96. SAATTE TARİFSİZ SEVİNÇ!

        Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan 26 yaşındaki Alper Saçma, 96 saat sonra kurtarıldı.

        Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Dulkadiroğlu İlçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 6 katlı Kalkan Apartmanı'nda arama kurtarma çalışması yürüttü.

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kahramanmaraş'a deprem valisi olarak görevlendirilen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da bu alana gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı, görev yapan ekiplere başarı diledi.

        Ekipler, enkaz altında sağ olduğu belirlenen Saçma'yı kurtarmak için çalışmaları hızlandırdı.

        Yürütülen çalışmalar neticesinde Alper Saçma, depremden yaklaşık 96 saat sonra sağ çıkarıldı.

        Saçma, tekbirler eşliğine ambulansa konularak hastaneye götürüldü.

        7 YAŞINDAKİ ASYA, 95. SAATTE KURTARILDI!

        Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 95 saat sonra bir apartmanın enkazından Asya Dönmez (7), sağ çıkarıldı.

        Depremlerin ardından General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yıkılan bir apartmanda arama kurtarma çalışmaları devam etti.

        Binanın enkazında Dönmez'e ulaşan aralarında Kütahya Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin de bulunduğu görevliler, çocuğu sağ olarak çıkardı.

        Dönmez, sağlık kontrollerinin ardından hastaneye gönderildi.

        Ekiplerin enkazdaki arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

        92. SAATTE HAYATA EL SALLADI!

        Kahramanmaraş'ta depremin 92. saatinde anne ve kızının kurtarılışı yüreklere su serpti. Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı'nda bulunan Manolya Apartmanı enkazının altında kalan 65 yaşındaki Mihriban Hanım ile kızı Hatice 92 saat boyunca kurtarılmayı bekledi. Ekiplerin titiz çalışması sonrasında kurtarılan anne ile kız alkışlar arasında ambulansa götürüldü. Annenin el sallaması ise dikkatleri çekti.

        91. SAATTE ALKIŞLAR ARASINDA

        Depremin 91. saatinde umutları büyüten kurtarışlara bir yenisi daha eklendi. Kahramanmaraş'ta bulunan Ebrar Sitesi'nin enkazından çıkarılan Asiye Sümbül oldu. Sümbül, alkışlar eşliğinde ambulansa götürülerek hastaneye sevk edildi.

        ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ O İNCE ÇİZGİDE 91 SAAT BEKLEDİ

        "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de bir kişi, binanın enkazından 91 saat sonra kurtarıldı. Deprem bölgesine Samsun ve İzmirden giden Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Balıkesir'den itfaiye ekiplerinin ortak çalışmasıyla enkaz altında kalan 26 yaşındaki Murat Baloğlu'nun yeri kamera ile tespit edildi. Yürütülen çalışmanın ardından ekiplerin enkazdan sağ çıkardığı Baloğlu, sedyeyle ambulansa taşınarak hastaneye sevk edildi. (AA)

        90. SAATTE MUCİZE HABERİ HATAY'DAN GELDİ

        Kahramanmaraş depreminin 90. saatinde mucize kurtarma haberleri gelmeye devam ediyor. Hatay'daki Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan enkazın altından 45 yaşındaki Hülya Kabakulak, 90. saatte sağ kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

        BABA İLE OĞULUN HAYATA DÖNÜŞÜ

        Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nin enkazında kalan Ozan Ramazan Güçlü (32) ile 7 yaşındaki oğlu Recep Yahya, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri tarafından 88 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. (DHA)

        10 YAŞINDAKİ HİLAL 90. SAATTE HAYATA TUTUNDU!

        "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Hatay'da enkaz altına kalan 10 yaşındaki çocuk, 90. saatte sağ çıkarıldı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

        Hatay'da General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki bir enkazda görev yapan itfaiye ekipleri, 10 yaşındaki Hilal Sağlam'a ulaştı.

        Ekiplerin, çalışması sonucu Hilal Sağlam, depremin 90'ıncı saatinde enkazdan çıkarıldı.

        İtfaiye ekiplerinden süt isteyen Sağlam, sedyeye alındıktan sonra hastaneye götürüldü.

        GÜLSÜM MADENCİLERİN AÇTIĞI GALERİ İLE HAYATA TUNUNDU

        Nefes kesen bir kurtarma öyküsü de depremin 90. saatinde Adıyaman'dan geldi. Gülsüm, madencilerin açtığı galeri ile hayata tutundu. Madenciler Gülsüm'ü kurtarma anını saniye saniye kaydetti...

        23 YAŞINDAKİ YİĞİT 89 SAAT SONRA SAĞ KURTARILDI

        "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, bina enkazından 89 saat sonra sağ olarak çıkarılan 23 yaşındaki Yiğit Akar'a kurtarma çalışmalarına katılan itfaiye eri depremzedeye botunu verdi.

        Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı ilçede, ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

        Zonguldak'tan gelen AFAD, Belediye ve Ereğli itfaiye ekiplerince Çamlıca Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Apartmanı enkazında yürütülen çalışmada, 23 yaşındaki Yiğit Akar 89 saat sonra kurtarıldı.

        Kurtarılma sırasında ekiplerin sorularını yanıtlayan Akar, ağrısının bulunmadığını, öğrenci olduğunu söyledi.

        "KARŞI BİNANIN ÖNÜNDE BEYAZ ARABA VARDI O NE DURUMDA?"

        Akar, kurtarma ekiplerine ise "Karşı binanın önünde beyaz araba vardı, o ne durumda?" sorusu üzerine ekipler, "Şimdi bir bakarız ona, senin araba mı?" diye sordu. Akar ise "bizim pederin arabası o" şeklinde yanıtladı.

        Bu sırada Ereğli itfaiyesinde görevli itfaiye eri, depremzede Akar'a kendi botunu verdi.

        Akar, tekbirler eşliğinden ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı. (AA)

        MİNİK MİRAN'DAN EKİPLERE: NEREYE GİDECEĞİZ?

        Malatya’da deprem felaketinin 87. saatinde 7 katlı binanın enkazından sağ olarak çıkartılan 7 yaşındaki Miran Gül, serum bağlanıp yatırıldığı sedyeden ayağa kalkmaya çalışarak, “Nereye gideceğiz” deyince onlarca kurtarma personelini duygulandırdı.

        Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi Buhara Bulvarı üzerindeki Ersel 2 apartmanında enkaz yığınları arasında sesini duyuran Miran için ekipler seferber oldu. Gün boyunca apartmanda çalışma yapan ekipler saat 19.15’te annesi ve 2 ablasını depremde kaybeden Miran Gül’ü sağ olarak enkazdan çıkardılar.

        SAĞLIK DURUMU İYİ

        Onlarca arama kurtarma personelini yanısıra, askerler ve UMKE görevlilerinin katıldığı kurtarma operasyonu sonrası sedye ile hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu iyi olan Miran Gül ekiplere, “Nereye gideceğiz?” diye sordu. Ambulansa alınan küçük çocuk hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. (İHA)

        Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde enkaz altında kalan anne ve 4 yaşındaki kızı 86 saat sonra sağ çıkarıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yıkıntılar arasında hayatta kalanlara ulaşmak için hummalı çalışmasına devam ediyor.

        Antakya ilçesi Cebrail Mahallesinde hassas akustik dinleme cihazlarıyla yapılan çalışmada, yıkılan apartmanın enkazından ses geldiğini tespit eden ekipler, çalışmalarını o noktada yoğunlaştırdı.

        İtfaiye erleri, 8 saatlik çalışma sonucu Suriye uyruklu 23 yaşındaki anne ile 4 yaşındaki kızını, 86 saat sonra yıkıntıların altından kurtarmayı başardı. (AA)

        AYNI AİLEDEN 3 ÇOCUK ENKAZDAN SAĞ ÇIKTI

        Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için bölgeye giden Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK), diğer ekiplerle Akevler Rüzgar Sokak Altuğ Apartmanında ses aldıkları bir enkazda arama çalışması yaptı.

        Ekipler, uzun uğraşlar sonucu 16 yaşındaki Abdülkadir Al Hüseyin, 12 yaşındaki Gaysa Al Hüseyin ve 5 yaşındaki Gayda Al Hüseyin'e ulaştı.

        Depremden 80 saat sonra enkazdan kurtarılan 3 çocuğa olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

        Aynı aileden kişiler, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        40 YAŞINDAKİ KADIN ÇIKARILDI

        Ekipler, uzun uğraşlar sonucu 40 yaşındaki Selma Hasar'a ulaştı.

        REKLAM

        Depremden 80 saat sonra enkazdan kurtarılan Hasar'a olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

        Hasar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Erzurum AFAD ekibi, gönüllülerle birlikte yaklaşık 140 personelle bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

        MALATYA'DA YAŞLI ADAM KURTULDU

        Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi Temelli Caddesi'nde yıkılan 6 katlı Afan Apartmanı'nın enkazından ses alan ve buraya yoğunlaşan ekipler Nazime Şahin'in ardından bir kişiyi daha sağ kurtardı.

        Enkaz altından yaralı çıkarılan Abdullah İnal, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

        ELBİSTAN'DA DA İYİ HABER

        Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde enkaz altında kalan çocuk 80 saat sonra kurtarıldı.

        Elbistan'ın Güneşli Mahallesi'ndeki 4 katlı Çevikler Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışması yürüten ekipler Muhammed Emin Berk'e ulaştı.

        Enkazdan sağ çıkarılan çocuk, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

        REKLAM

        "HOŞ GELDİN NİDA"

        ANDA Derneği Genel Merkezinden Hatay'a giden ekipler, Kışlasaray Mahallesi'nde yıkılan bir binanın enkazında arama yaptı.

        Çalışma yapan ekip, isminin "Nida" olduğu öğrenilen 14 yaşındaki kız çocuğunu depremden yaklaşık 80 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkardı.

        Ekipler, enkaz altından çıkardıkları kız çocuğunu, "Hoş geldin Nida" diyerek karşıladı.

        Sağlık ekiplerine teslim edilen Nida, tedavisi için hastaneye sevk edildi.

        MAHİR VE HİLAL KURTULDU ANNELERİ BEKLENİYOR

        Hatay General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde ekipler, 12 yaşındaki Mahir ve 8 yaşındaki Hilal kardeşlere ulaştı.

        İki kardeş, depremin 80'inci saatinde enkazdan çıkarıldı. İki kardeş, sedyeye alındıktan sonra hastaneye götürüldü.

        Ekiplerin, kardeşlerin annesini kurtarmak için çalışmaları sürüyor.

        DİYARBAKIR'DA BEŞİR SEVİNCİ

        Diyarbakır'da yıkılan binalar arasında yer alan merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Cengizler Caddesi Hisami Apartmanı'nda enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

        Ekiplerin çalışmaları sonucu enkaz altından, depremden yaklaşık 81 saat sonra 8 yaşındaki Beşir Yıldız kurtarıldı.

        Yaralı çıkarılan Yıldız, sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        81. SAATTE DE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

        Kahramanmaraş merkezli depremlerin 4. gününde bölgeden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Malatya’da yıkılan 6 katlı Afan Apartmanı'nın enkazından 80. saatte Nazime Şahinoğlu'nun ardından 72 yaşındaki Abdullah İnal da 81. saatte sağ olarak kurtarıldı.

        Ekipler, Zaviye Mahallesi'ndeki Afan Apartmanı enkazında çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. 6 katlı binanın enkazından ses gelmesi üzerine Adıyaman ve İstanbul'dan gelen ve Malatya’daki ekipler bu bölgeye yoğunlaştı. Özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gönüllüler, Nazime Şahinoğlu'nu 80. saatte enkazdan sağ olarak çıkardı. İlk müdahalesi hazır bekletilen UMKE ekiplerince yapılan Şahinoğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Öte yandan, aynı binada enkaz altında olan 72 yaşındaki Abdullah İnal da sağ olarak çıkarılıp tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

        Arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda gönüllünün yanı sıra; AFAD, JAK ve UMKE ekibi de katıldı.

        ALİ BATTAL KURTULDU

        Hatay'a gelen İstanbul 47. Komando Tugay Komutanlığına bağlı askerler ile arama kurtarma gönüllüsü ekipler, kurtarma çalışması gerçekleştiriyor.

        Antakya ilçesi Gazi Mahallesi'ndeki Gün Apartmanı'nın enkazında yaşam belirtisi alan ekipler, çalışmasıyı bu alanda yoğunlaştırdı.

        Ekipler, Ali Battal'ı ilk depremden 81 saat sonra çıkarıp sağlık görevlilerine teslim etti. Battal, daha sonra hastaneye götürüldü.

        ÇINARCIK EKİPLERİ KURTARDI

        Hatay'da arama kurtarma çalışmaları yürüten Çınarcık Belediyesi ekipleri, Cebrail Mahallesi 4. Bahçeli Sokak Aydın Apartmanı'ndan sesler geldiğini tespit etti.

        Ekiplerin çalışmaları sonucu Rahsa Alumar ile oğlu Mustafa Alumar, depremden yaklaşık 81 saat sonra kurtarıldı.

        Yaralı anne oğul, sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı.

        Deprem Dayanışma Özel Sayfası

        MALATYA'DA 2 KARDEŞİ KEDİLERİYLE BİRLİKTE ENKAZDAN 82 SAAT SONRA KURTARILDI

        Malatya'da yıkılan binanın enkazında kalan Furkan ve Doğukan kardeşler, kedileriyle birlikte 82 saat sonra sağ çıkarıldı.

        Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Malatya'da yıkılan binaların enkazında AFAD, UMKE, itfaiye, 112 Acil Sağlık, polis ve askerlerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

        Tevfik Temelli Caddesi'nde yıkılan Sevgi Apartmanı'nın enkazından ses alan ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı.

        Enkazda 5 yaşındaki Furkan Özbay'a ulaşan ekipler, çıkardıkları yaralı çocuğu sağlık görevlilerine teslim etti.

        Ekipler daha sonra Furkan'ın ağabeyi, 11 yaşındaki Doğukan'a da ulaştı. Doğukan da yanındaki kedisi "Asit" ile kurtarıldı.

        İki kardeş ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Enkazdan çıkarılan kedi ise inşaatın dışına kaçtı.

         "İki fay enerjisini boşalttı" diyen Naci Görür iki şehri uyardı
        "İki fay enerjisini boşalttı" diyen Naci Görür iki şehri uyardı Haberi Görüntüle

        FATİH DEVELİ 82. SAAT

        Zonguldak'tan bölgeye giden Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri, afet alanındaki arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

        Kahramanmaraş'ta enkaz tarama faaliyetleri gerçekleştiren maden işçileri, il merkezindeki Gülpak-2 Apartmanı'nın yıkıntıları arasından 62 yaşındaki Fatih Deveci'yi 82 saat sonra kurtarmayı başardı.

        İlk kontrolleri yapılan Deveci, sağlık ekiplerine teslim edildi.

        BELEN'DE 5 KİŞİ

        AFAD ve Cansuyu Derneği Arama Kurtarma ekibi, Hatay'ın Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi'nde yıkılan bir apartmanın enkazında çalışmalarını yoğunlaştırdı.

        Ekipler, enkazdaki anne, baba ve üç erkek çocuğuna depremden yaklaşık 82 saat sonra ulaştı.

        Alkışlarla enkazdan çıkarılan aile, sağlık ekiplerine teslim edildi.

         Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan İstanbul için flaş uyarı!
        Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan İstanbul için flaş uyarı! Haberi Görüntüle

        6 AYLIK BEBEKTEN SEVİNDİREN HABER

        Ordu'dan Adıyaman'a giden AFAD ekipleri, bölgede yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

        Ekipler, 82 saat sonra, 6 aylık Yiğit Çalış'ı enkazdan kurtararak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti.

        Konuya ilişkin Vali Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Allah razı olsun, devletimiz milletimiz el ele. Yoğun bir çalışma var. 6 aylık Yiğit Çalış bebeğimiz Ordu AFAD ve gönüllülerinin çalışması sonucu enkazdan sağ olarak çıkartılmış ve 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

         100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler...
        100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler... Haberi Görüntüle

        83. SAATTE İKİ KARDEŞ

        Antakya'da yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

        Cebrail Mahallesi'ndeki bir binanın enkazında arama kurtarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, Mehmet ve Azize İnce kardeşler 83 saat sonra sağ çıkarıldı.

        Arama kurtarma personeliyle konuşan Azize ve Mehmet İnce, enkazda başka kişilerin de olduğunu, gece onların seslerini duyduklarını söyledi.

        Depremin üzerinden geçen 83 saate rağmen sağlık durumlarının iyi olduğu gözlenen İnce kardeşlerin sağlık ekiplerine teslim edilmesinin ardından söz konusu enkazdaki çalışmalar hızlandırıldı.

         "Artçı sarsıntılar 1 sene sürebilir, 9 bini bulabilir"
        "Artçı sarsıntılar 1 sene sürebilir, 9 bini bulabilir" Haberi Görüntüle

        HATAY'DA 83. SAATTE GELEN KURTULUŞ

        Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın enkazında arama kurtarma çalışması başlatıldı. Elif isimli genç kadının yaşadığını belirleyen ekipler, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Binanın zemin katının enkazında bulunan Elif, depremin 83. saatinde kurtarıldı. Enkazdan sağ çıkarılan kadın, kendisini kurtaran ekibe, "Size kahve yapacağım" dedi.

        Büyük bir dikkatle sedyeye alınan genç kadın, tekbirler eşliğinde ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

        84. SAATTE DE UMUT VEREN HABERLER GELİYOR

        Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta ekipleri enkazlarda yaptığı çalışmalar devam ediyor. Trabzon Caddesi'nde Kardeşler Apartmanı enkazında çalışan arama kurtarma ekipleri, Eda Büyükçapar'a (22) ulaştı. Genç kadının ses vermesi üzerine çalışmayı hızlandıran ekipler, depremin 84'üncü saatinde Büyükçapar'ı enkazdan çıkarmayı başardı.

        Genç kadının hemen yanındaki duvardan da ses alan ekipler çalışmalarını sürdürdü. Ekipler İsmail ve İbrahim isimli iki kişiyi de kısa süre sonra enkazdan çıkardı. Depremzedeler ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi.

        84. SAATTE BİR MUCİZE DAHA

        Hatay’da çöken bir binada mahsur kalan 13 yaşındaki Kerem Ezer 84 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. AFAD ekipleri alkışlarla Keremi “Hoş geldin Kerem” diye karşıladı.

        Hatay, Antakya’ya bağlı Armutlu Mahallesi'nde enkaz altında kalan 13 yaşındaki Kerem Ezer isimli çocuk 84 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Ekipler, yerle bir olan 8 katlı apartmanda zamanla yarıştı. Binanın enkazı altında kaldığı belirtilen 13 yaşındaki Kerem ekiplerce sağlıklı olarak kurtarıldı. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen çocuk bölgede bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kerem’in ailesinin ise kurtarma çalışmaları devam ediyor.

        Torununu gözyaşları içerisinde karşılayan dede Serkan Ezer, “Başta Cumhurbaşkanımıza olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah hükümetimizden razı olsun. Enkaz altında, oğlum, gelinim ve 3 tane torunum var. En küçük olan 13 yaşındaki Kerem kurtarıldı” diye konuştu.

         Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı ve yaralı sayısı son durum
        Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı ve yaralı sayısı son durum Haberi Görüntüle
         Depremden son görüntüler
        Depremden son görüntüler Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa