Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyonluk hedefleyen Arsuz Karaağaçspor, Mehmet Karakeçili, Haşim Ateş ve Samet Dinçer'i transfer etti.

        Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile Fenerbahçeli İsmail Köybaşı'nın yetiştiği kulüp olan Arsuz Karaağaçspor’da hedef yeni sezonda hedef 3. Lig’e yükselmek. Transfer sezonuna geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mehmet Çetin ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalamasının ardından transferlere hız veren Arsuz Karaağaçspor, geçen sezon Kartalspor forması giyen stoper Mehmet Karakeçili, 68 Aksarayspor'dan orta saha oyuncusu Haşim Ateş, Çarşambaspor'dan kaleci Samet Dinçer ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

        Hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirten Arsuz Karaağaçspor Başkanı Nevzat İnan, “Camiamızın desteğiyle başarıyı hedeflemekteyiz. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda iç transferde 6 futbolcumuz ile prensipte anlaştık. Bu futbolcularımızla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Dış transferde 4 futbolcuyla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

        Arsuz Karaağaçspor Transfer Komitesi Başkanı Doğan Çam ise birçok futbolcuyla görüşme halinde olduklarını ifade ederek transferde ince eleyip, sık dokuduklarını, takımın kadro kalitesini ve tecrübesini artırmak istediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa