Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın İskenderun ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü SODES projesi kapsamında sevgi evlerindeki ve gelir seviyesi düşük 50 çocuğa 3 ay boyunca yüzme kursu verilecek.

        Proje kapsamında Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş düzenlenen törenle çocuklara tişört, bone, gözlük, havludan oluşan havuz malzemelerinin bulunduğu çantaları dağıttı.

        Vali Zeki Şanal Yüzme Havuzu’nun Hatay’da tek yarı olimpik yüzme havuzu olma özelliğini taşıdığını belirten İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Valilik Koordinasyonunda yürütülen SODES projesi ile gelir seviyesi düşük 713 yaş arası 50 çocuğa ücretsiz yüzme kursu vereceklerini söyledi.

        Kaymakam Soytürk, yüzme havuzunun bulunduğu Meydan Mahallesi ile Sevgi Evleri’nden gelen çocuklara yüzme kursunun verileceğini belirtti. Soytürk, çocukların 3 ay boyunca uzman eğitimciler tarafından verilecek kurslar sonunda iyi bir yüzücü olarak kursları bitireceklerini ifade ederek başarılar diledi.

        Proje koordinatörü Mahmut Kozan ise çocukların yaz aylarını sportif aktiviteler ile daha verimli geçirmesi amacıyla projenin Hatay’da 7 ilçede başlatıldığını ve toplamda yaklaşık bin 500 çocuğa yüzme kursu verileceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa