Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın İskenderun ilçesinde belediye tarafından yayla yollarına bakım, onarım ve genişletme çalışmaları başlatıldı.

        İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yayla yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Başkan Seyfi Dingil, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yayla yollarının kullanımının arttığını, vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        Kış aylarında çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yayla yollarının bahar bakımının ardından kullanılabilir hale geleceğini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yaylalara daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bölgedeki tüm yayla yollarının bakım ve onarımını yapacağız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bitişik ve Azganlık yayla yollarında bakım, düzenleme ve tesviye çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmaların ardından yollar daha kullanılabilir hale gelecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa