Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 Mayıs 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN itibarıyla Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. İlişkilerimizde anaç, sıcak, empatik ve düşünceli tavırlar öne geçebilir. Etrafımızdaki insanları, onların koşullarını ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlayabiliriz. Öte yandan, duygusal anlamda güvende olma ihtiyacımızın arttığını görebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ilişkilerinizi kuvvetlendireceksiniz. Vaktinizin çoğunu evinizde harcayabilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Boya, badana, tadilat ve tamirat işlemleri için uygun bir dönemdesiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizle olan bağlarınız güçleniyor. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilişim, teknoloji, lojistik ve kısa vadeli yolculuklara dayalı işlerinizde güzel şanslarınız olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki 3 haftalık döngüde kuracağınız ilişkiler size iyi gelecek. Para kazanma beceriniz artarken, ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalarınız da hızlanabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, yapacağınız ufak tefek değişikliklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ve yapacaklarınızı önemseyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi biraz yavaşlatacağınız bir 3 haftaya gireceksiniz. Yalnızlığı seveceğiniz bu döngüde yazı yazmaktan ve kendinizi yazarak göstermekten mutlu olabilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlıklarınızda güzel ilişkiler başlıyor. Yeni insanlar size şans getirebilir. Bu dönemde arkadaşlarınızın sorunlarına ve işlerine, anaç ve sevecen yaklaşımlar gösterebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kuracağınız ilişkiler sizi işinizde ileriye taşıyacak. Duruşunuzla insanların kalbini kazanacaksınız. Bu dönemde patronlarınızla olan bağlantılarınız kuvvetlenebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı kültürlerle olan bağlarınız kuvvetlenebilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Seyahatleriniz, yurtdışı ve medya bağlantılı işleriniz giderek hızlanıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınıza yardım etmek önem kazanıyor. Tutumlu yönlerinizi devreye sokabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için uygun bir dönemdesiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevginizi hayatınızdaki insana yönelteceksiniz. Anlayışlı yönlerinizle sorunlarınızı kolay aşabilirsiniz. İşbirlikleri ve yeni sözleşmeler yapmak için harika bir dönemdesiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevginizi iş ortamlarınıza kaydıracaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bu dönemde yemeye-içmeye düşkünlüğünüz artabilir, dikkatli olmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca çocuğunuza ve eğlenceli olaylara ilginiz artabilir. Sevmekten ve sevilmekten mutluluk duyacağınız bu dönemde karşınıza çıkacak olan aşklar sizi besleyecek.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa