Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN oluşan Mars- Plüton dik açısıyla güçlü insanlarla aramızdaki enerji bizi zorlayabilir. Birtakım sıkıntı ve sorunlar yaşamaya açık olacağız.

        Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Enerjimizi yeri geldiğinde iyi kontrol etmeliyiz. Defansif, agresif ve sert etkilere karşı dikkatli olmalıyız. Gün içinde ne yaşarsak yaşayalım sinirlerimize hâkim olmaya ve kalp kırmamaya çalışalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum içinde olacağınız ortamlarda, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Sinirlerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Enerjinizi iyi kontrol etmeniz gerekebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insana karşı gizli tutkularınız devreye girerse, sürtüşmeler yaşanabilir. Bugün, birbirinizi zorlamayı seveceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnatlaşmak için uygun bir gün olmayacak. Güç çekişmeleri sizi zorlayabilir. Bugün, öfkenizi ve enerjinizi çok iyi kontrol etmelisiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş arkadaşlarınızla oluşacak güç çekişmelerine dikkat etmelisiniz. Enerjinizi başkaları üzerinde kontrolsüzce kullanabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz kişiyle sahip olduklarınız konusunda yarışa girmeyin. Sakin olmaya çalışın ve enerjinizi pozitif alanlara yönlendirin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ailevi ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Davranışlarınızı gözden geçirmeli, tehlikeli durumlardan uzak durmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güç çekişmeleri gündeme gelebilir. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilir, bazı konuşmalara dürtüsel tepkiler verebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ilişkilerinizde parasal konuları kafanıza fazla takmayın. Parasal meseleler yüzünden öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda ego sürtüşmelerine dikkat edin. İnatçı yapınızla aile hayatınızda ve toplum içinde restleşmelere açıksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatlerde olumsuzluklar yaşamaya müsait olacaksınız. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın ve olumsuzlukları üzerinize çekmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Yaptığınız bir işte sorunlar ortaya çıkabilir. Etrafınıza karşı acımasız olmayın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa