Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Merkür-Satürn olumlu açısıyla fikirlerimizde ve düşüncelerimizde olgun ve bilgi sahibi insanlardan aradığımız desteği görebiliriz. Uzun soluklu, kalıcı iş anlaşmaları ve görüşmeler altına girebiliriz. Planlarımızı uygulamaya koymak için harika bir gün olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulardaki planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın iyi gittiğini görebilir, uzun soluklu anlaşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aldığınız sorumluluklar hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyor. Karşınıza uzun soluklu fırsatlar çıkabilir ve siz bunları değerlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, tamamlanması gereken işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Başkalarının parasal sorumluluklarının manevi konularda sizi güçlendirdiğini görebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde çok önemli destekler göreceksiniz. Ortaklaşa işlerinizin ve ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmeniz, çevrenizde güvenilirliğinizi artırmanızı sağlayacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizi kalıcı anlaşmalara çevirebilirsiniz. Sosyal çevrenize verdiğiniz sözleri tutacak, girişimlerinizin desteklendiğini göreceksiniz. Yeni alanlarla da ilgilenebilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitimle, seyahatle ve gelecekle ilgili kararları hayatınıza sokabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ve verimli olacağınız alanlarda uzun soluklu anlaşmalar yapabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz. Bugün, ev hayatınız için parasal sorumluluklar alacaksınız. Yapacaklarınızı gözden geçirmenizde yarar var.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinize dair alacağınız kararlar uzun soluklu olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan önemli destekler alacaksınız. Girişimlerinizde kalıcı ve uzun soluklu adımlar atılabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda önemli görüşmelerinizi istediğiniz şartlara çekebilirsiniz. Sağlığınıza yatırım yapmanız önem kazanıyor. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Sanat, hobiler ve kreatif işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek organize olacaksınız. Güzel anlaşmalarla karşılaşacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda sorumluluklarınızla organize olmuş bir biçimde hareket edebilirsiniz. Konuşulanlar uzun vadeli çözümler olarak karşınıza gelebilir. Çevrenize yol gösterebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Planladığınız konuları uygulamaya koyabilirsiniz. Organizasyona yönelik işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir. Kafanızdaki fikirleri tam da istediğiniz ortamlara aktaracaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa