Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (17 OCAK 2018)

        BAŞIMIZA NELERGELECEK?

        BUGÜN sabaha karşı Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. İşimiz veya sorumluluklarımızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. Yeni başlangıçlar için harekete geçebiliriz. Hedeflerimize odaklanabilir, bize maddi yönden güvence ve fayda sağlayacak işlerimizi devreye sokabiliriz.

        Birkaç gün daha bekledikten sonra önemli işlerimiz için harekete geçelim. Kalıcı işler ve ilişkiler kurmak anlamında bu yeniayı kullanalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay kariyer alanlarınızda oluşacak. Yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Önemli iş projelerinizi ve planlarınızı bu dönemde uygulamaya özen göstermelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu yeniay sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarınızda meydana gelecek. Bu alanlarda başlangıçlar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya bakın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evlilik ve ortaklı işler hanenizde oluşan yeniay bu konularda yeni kararları hayatınıza taşıyabilir. Evlilikle ilgili alacağınız kararlarda, güzel ve sağlam etkiler altında olacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş anlaşmalarınızı, başvurularınızı ve görüşmelerinizi bugünden sonraki 15 gün içinde yapmak size başarı sağlayabilir. Sağlığınızla ilgili konular için de harekete geçebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sanatla uğraşıyorsanız, bir proje size uzun vadede kazandıracak. Çocuğunuzla ilgili kararlarınızı da devreye sokabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Evinizle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları, bugünden itibaren hayatınıza sokabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizi bu tarihten sonra halledebilirsiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akrabalarınızın hayatıyla ilgili konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde görüşmelerinizi rahatça halledebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para evinizde oluşan yeniayla beraber maddi anlamda atılımlarınız varsa çok uygun bir döneme giriyorsunuz. Parayla ilgili sorumluluklarınız bu süreç içerisinde artabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünden sonra 15 gün boyunca, her türlü karar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Kalbinize ve amaçlarınıza uygun işlerinizi başlatabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Planlarınız için mümkün olduğunca beklemeli ve değişmesi gereken amaçlarınızı mutlaka gözden geçirmelisiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla beraber önemli kararlar alabilirsiniz. Öte yandan, arkadaşlarınızın hayatındaki kararlara göre hareket etmek durumunda da kalabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa