Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (17 MART 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN saat 16.11 itibarıyla Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Şifalanma, kötü alışkanlıklardan kurtulma, kabul etme, kendimizi sevgi yoluyla fark etme enerjisi yüksek olacak. Acelecilikten, sert tepkilerden, sadece kendimizi düşünmeden kaçınırsak işlerin yoluna girdiğini görebiliriz. Kazalara ve sakarlıklara dikkat edelim.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, başlangıç ve adımlarınız adına sizi desteklemeyecek. Bilinçaltı çalışmaları ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanın.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yeni ortamlar ve işler anlamında önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak ve onların sonuçlarını almak önem kazanıyor.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer hayatınızdaki önemli başlangıçları harekete geçirebilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmalısınız zira 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlayacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün oluşan yeniayda çok önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda başlangıçlar devreye girebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli kararlar alabilirsiniz. Bir para işiniz, kredi alma durumunuz, ortak yatırımlara yönelme gibi kararlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Evlilik, ilişkiye adım atma gibi konularda veya ilişkinize dair önemli kararlar almak adına bu yeniayı kullanabilirsiniz. Taşınma kararları da oluşabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızı da ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir. İş değiştirmek ve günlük hayatınızdaki değişimleri uygulamak için bu yeniay size göz kırpacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki kararlarınızı uygulamaya sokabilirsiniz. Sanatsal işlerinizdeki adımlar da bu yeniayla birlikte ön plana çıkabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başladığınız işleri tamamına erdirmek bu yeniayın konularından olabilir. Ev alım-satım işleriniz varsa elinizi çabuk tutun zira 23 Mart’ta Merkür geriliyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniayı, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, teknoloji ve bilgisayar alanlarınızda yapacağınız yeni başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulardaki kararlarınız önem kazanacak. Ticaretle uğraşıyorsanız, parasal bir konuda önemli bir adım atılacaksa bu yeniay tam zamanı!

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün oluşan yeniay sizin yeniayınız! Hayatınızdaki her türlü başlangıç ve adım için desteklenecek, önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa